Κουβερτες

Στο ηλεκτρονικό μας καταστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία απο κουβέρτες στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς

Το προφίλ μας

Η εταιρία ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ μέσα στα πλαίσια μιας 45χρονης πορείας στην κουβέρτα και γόνιμης πείρας στον ελλαδικό χώρο, με συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλα brand names υψηλού κύρους της διεθνούς Αγοράς, κατάφερε να διακριθεί, διότι οι κουβέρτες της ξεχωρίζουν σε πολλά στοιχεία και αναγνωρίσθηκαν από τους πελάτες της για τους παρακάτω λόγους.

Διαθέτει τις μεγαλύτερες συλλογές κουβερτών (υπέρδιπλες κουβέρτες, μονές κουβέρτες, βρεφικές κουβέρτες) σε μονόχρωμες και εμπριμέ σε μεγάλες ποικιλίες πρωτοποριακών σχεδίων.

Διαθέτει κουβέρτες αντιβακτηριδιακές για ανθρώπους με ευαίσθητη επιδερμίδα, αλλεργίες και μωρά επειδή χρησιμοποιεί την ουσία chitosan στην ίνα της, ένα 100% φυσικό προϊόν, το οποίο βοηθάει να αποφεύγονται οι αλλεργίες. Μπορούν να οι κουβέρτες πλυθούν πάνω από 100 φορές χωρίς να χάσουν τις αντιβακτηριδιακές τους ιδιότητες.

Κουβέρτες που υποστηρίζονται από το Τεχνολογικό Υφαντουργικό Ινστιτούτο «aitex» εξαιτίας του 100% των μικροϊνών τους, έχουν ένα υψηλό βαθμό αναπνευστικότητας που τις κάνει να είναι ιδανικές αντιρευματικές κουβέρτες, διότι προσαρμόζονται περισσότερο στο σώμα για ζεστασιά και άνεση χωρίς να γλιστρούν.

Κουβέρτες με την απαλότητα του αγνού παρθένου μαλλιού «Μερινός» κρατούν για χρόνια την ποιότητα και την ανθεκτικότητα τους.

Οοοps!
Newsletter